1 augusti – Stökar runt på vinden

Det finns för och nackdelar med att köpa sitt barndomshem, ett av dem är att det är lätt att saker blir kvar på vinden, länge. Jag har idag fortsatt min genomgång och det är mycket som kommer att kastas eller doneras. Det är också en hel del projekt som jag har sagt hejdå till, projekt som jag vet att jag inte kommer att slutföra. För skulle jag ha slutfört dem skulle det ha varit för över 10 år sedan. Vissa projekt har ändå fått stanna kvar av mer sentimentala skäl, de kanske också ryker om någon dag.

Jag har också stökat i vävrummet och försökt få något grepp om allt som finns där inne, det finns så mycket saker där inne. Mest less på mig själv blir när jag hittar lådor och påsar med rester från avslutade projekt, varför gör jag så?! Det är ett beteende jag skulle behöver ändra på, när ett projekt är klart ska alla grejer in där de hör hemma. Det kanske jag ska ha som nyårslöfte 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *