7 juli – En ”happy planner” igen

Jag försöker hitta ett sätt för mig att både planera och dokumentera mitt liv, och det på ett sätt som inte skapar stress. Jag har därför tagit mig en funderare på vilket sätt som det skulle kunna vara.

Jag har använt ”Happy Planner” tidigare och då bytt till bullet journal och tillbaka igen och så tillbaka till bullet journal igen. Denna gången gör jag på ett annat sätt. Jag har till exempel kopierat års och månadsuppslagen så att jag har flera av dem. Det gör att jag kan ha ett månadsuppslag för olika saker. Jag kommer att ha ett som jag kallar ”Egenvård” som är både för träning men också annat jag gör för att må bättre. Jag kommer också ha ett uppslag där jag kommer att skriva ner tre bra saker om den dagen.

Min slöjddokumentation kommer också att finnas i denna, så istället för att ha flera kalendrar har jag en där allt är samlat. Och det tror jag kommer vara en en framgångsfaktor, jag hoppas att det kommer att bli det.

Nu ska jag bara bo in mig och börja använda den, det är enda sättet att veta om detta är ett bra sätt för mig eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *