8 juli – Nu har jag klippt till

Idag hände det, jag har steekat min första kofta. Det var lite nervöst men jag hade en bok av Erika Åberg som höll mig i handen under tiden. Jag har tittat på denna koftan under några dagar efter att jag blockat den, men idag kände jag att nu gäller det.

Jag klippte lugnt och försiktigt, för tänk om jag hade klippt i ryggen också då hade jag blivit så ledsen. Men nu gick det bra. Jag följde som sagt var instruktionen som Erika Åberg ger i boken ”Stickat till vardags” och sydde ner kanterna med langettstygn. Enligt Erika så behövs inget mera. Men, när jag köpte garnet så köpte jag också ett superfint band, eftersom designen sa att man skulle sy fast ett band över klippkanten. Som du säkert kan förstå så vet jag inte riktigt hur jag ska göra nu, ska jag strunta i bandet eller ska jag sy dit det? Jag vet inte inte hur jag ska göra just nu. Hur skulle du göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *