Juni 2022

Detta har varit månaden då jag har fyllt 40 år, vabbat bara två dagar och påbörjat årets sommarsemester. Jag har slöjdat en massa också.

Vardagsliv

Jag hade funderingar på om jag skulle få en 40-års kris eller ej, men än så länge har det hållit sig borta. Annars har det varit vanliga vardagar och dagar med olika årskontroller. Hur är det möjligt att så mycket hamnar i samma månad, till exempel hade jag och Nova tid för kontroll hos tandvården samma dag, från början samma tid men sen fick jag en ny tid senare samma dag. Jag har också varit på min första mammografi, och svaret har också kommit att det inte finns några tecken på bröstcancer.

Hantverk

Jag har slöjdat massor, det är ett projekt som blivit klart och några som har påbörjats. Det som blev klart var mitt datorfodral, jag har påbörjat en midsommar mkal och en tröja (går just nu under arbetsnamnet tomatrödatröjan).

Jag har också varit mycket i mina odlingar och just nu växer det mesta som jag hoppats på, jag längtar tills jag kan börja skörda något mera än gräslök.

Dagbloggsinlägg från Juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *