29 juni – Virkning och Ginish & Tonic

Idag har jag fortsatt att virka, men på en ny virkning. Jag har kommit på att jag ska virka och valka sittunderlag till familjen. Jag har ett mönster som jag utgår ifrån men som jag har ändrat det lite så det passar det garn som jag virkar med.

Garnet är en rest från det garn som jag och min syster färgade och sålde på Jamtli julmarknad under flera år. När vi fick barn kände vi båda att det var en tradition som vi skulle avsluta. Men lite garn har vi kvar och nu använder vi det själv, och några härvor kommer nu att bli sittunderlag.

Ikväll testade jag att göra en ginish och tonic, jag har köpt tonic med rabarber och hallon och det var så gott. Ginish smakar verkligen som gin, med skillnaden att den är alkoholfri, perfekt! Nu behöver jag köpa mera tonic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *