28 juni – upcrate 34

Denna lådan kom i min brevlåda i måndags och är fjärde lådan från upcrate som jag har köpt. Tanken med upcrate är att man får en låda med konstnärsmaterial en gång i månaden. Innehållet i lådan är ihopsatt av en konstnär i samarbete med upcrate och det har ett tema. Temat i denna lådan ”Artsy city”.

I lådan finns ett häfte med information om det som är med och tips om hur man kan jobba med det. Man kan också vara med och tävla med sin variant på temat genom att bara använda det som är i lådan, det kommer också med papper eller skissbok att rita i.

De tidigare lådorna har jag öppnat tillsammans med Nova och de har innehållit sånt som hon har älskat att få måla och rita med. Denna lådan kändes inte som en Nova låda så jag har hållit den för mig själv.

Det ska bli kul att rita min egen ”Artsy city”, jag funderar på att börja med att rita den gård som jag spenderar stora delar av mina semesterdagar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *