27 juni – Sommarvirkning

Av någon anledning vill jag gärna virka på sommaren, det är något som lockar särskilt med det. Så det gör jag nu i värsta värmen. Det hela började med ett infall igår när jag insåg att jag kommer behöva ha med mig datorn på sommarens lite längre turer och jag har inget datorfodral. Då slog det mig att jag har sett snygga virkade datorfodral på sociala media och jag har ju bandgarn och passande virknål hemma så det var bara att köra igång.

Det händer lite när man virkar med 8 mm virknål, varje varv bygger nästan en centimeter. Jag är snart klar och det är bra för imorgon åker jag och Nova iväg på en liten tur på några dagar.

En annan premiär för i år är kallbryggt te, jag brukar göra på jasminte, det är sommar för mig. Jag har tur att ha inte bara en utan två välsorterade tebutiker på stan så det blev en tur till en av dem idag för att köpa ett av mina favorit jasminteer, det är inte det mest exklusiva utan ett som är mitt i mellan i pris. Det blir supergott och så svalkande att dricka dessa varma dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *