Midsommar – Varma lugna dagar

Nu är jag tillbaka till min dator och internet, jag har försökt att lägga upp inlägg via appen och telefonen men det har inte funkat, som ni har märkt. Det enda inlägg som jag fick upp har inga bilder. Det har varit lite frustrerande.

Jag har i alla fall firat en lugn midsommar som jag avslutade med sommarens första dopp i Storsjön för mig och Nova.

När man inte får med sig nystkronan

Min midsommar har varit lugn och varm. Jag har börjat sticka på sommarens mkal som ska bli en sjal. Första delen kom på midsommardagen och Matilda på ”Organic knitters” som har mysteriestickningen sa att det skulle vara en lite ledtråd och det var det också för den blev klar på bara några timmar.

Utsikt från en skogsbilväg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *