17 och 18 juni – Regn och PMS

17 juni – Dagen går att sammanfatta med VAB och ett underbart väder. Jag planterade ut alla mina småplantor som jag inte tagit mig tid att plantera ut. Jag la också upp ett nytt projekt på stickorna, men jag tänkte skriva mera om det en annan dag.

18 juni – Detta är dagen som rubriken och bilden kommer ifrån. En jobbig dag då jag också har varit trött och varit ganska grinig, inte så kul för min familj. Jag hoppas det är bättre imorgon. Jag har stickat vidare på projektet jag la upp igår.

Ett av det bästa jag gjorde var att jag tog mig ut på en lång skogspromenad istället för att lägga mig att sova. Sova var det min kropp skrek åt mig att göra, men till saken är att jag redan hade sovit 2 timmar tidigare under dagen så jag kände att det är inte sova som kommer att göra mig pigg.

Jag avslutade dagen med medicinsk yoga och det var så härligt, helt lagom för min kropp en dag som idag. Jag har också funderat över min träning under sommaren och göra en plan för det, jag har precis kommit igång med min träning efter ett uppehåll på flera månader så det måste vara hållbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *