19 och 20 juni – Skrivare och stickning

Den 19 juni installerade jag min nya skrivare, den har fått stå nu i några veckor och väntat på att jag ska städa skrivbordet. Äntligen gjorde jag det och installerade skrivaren. Det är härligt att det är så stor skillnad på att installera en skrivare nu och för 15 år sedan. Min gamla hade möjlighet till wi-fi men jag fick det aldrig att funka, med denna gick det super lätt.

Den 20 juni var en jobbdag som de flesta. Jag stickar vidare på min nya stickning som ska bli en röd tröja. Jag är också nyfiken på Järbos sommarstickning som det ska komma info om den 22 juni, skulle det kunna vara ett projekt för sommaren.

Jag gjorde något viktigt den 20 juni jag gjorde min första mammografi. Om det är något man inte ska fuska med så är det mammografi och cellprov. Blir du kallad gå dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *