16 juni – Ett av sommarens projekt

När jag gjorde årets slöjdbingo hade jag med, ”gör något oväntat”, och jag tror att detta projekt kommer att kryssa av den rutan. Jag har blivit inspirerad och ska göra en väska i makramé. Idag kom garnet, ett helt kilo ska det behövas. Det känns som en gigantisk rulle.

Inspirationen kommer först och främst från MYO, Make your own, det är också därifrån jag har köpt garnet, eller repet är nog det rätta ordet. I alla fall så har MYO lagt upp en instruktions video på YouTube som jag tittat på och du vet hur YouTube funkar det ena leder till det andra så nu blir det nog så att jag kommer att kombinera två mönster till min väska.

Men detta projektet ska inte startas upp innan semestern är här, och vem vet det kanske blir gjort sista veckan av semestern. Jag har inga illusioner att jag ska hinna med allt jag har ”bestämt” mig för att göra, men visst är det kul att planera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *