13 och 14 juni – Smådjur överallt

Den 13 juni var en måndag som de flesta förutom att jag trodde det var tisdag större delen av dagen, det gjorde att det blev lite förvecklingar så att säga. Det var inte en vanlig dag eftersom jag inte slöjdade över huvud taget, inget stygn syddes, ingen maska stickades och inget inslag slogs in i en varp. Det jag gjorde var något jag gör ibland, jag gick och la mig med Nova klockan 19:00, det var helt underbart.

Idag 14 juni har jag stickat. Jag har börjat sticka igen på Novas smådjuskofta. Jag har bålen klar och jag stickar just nu på första ärmen. Det är hönsestrikk och jag bestämmer bårder eftersom. Men jag tror att jag kommer att bestämma bårder till andra armen innan jag börjar sticka, jag tror också att jag kommer att rita några av bårderna själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *