8 juni – Jag stickar på min regnbågen igen

Idag har det äntligen blivit några varv på min regnbåge, det vill säga min ”skype”stickning som jag har på jobbet. Det är längesen nu av flera anledningar, främst för att jag har varit borta mycket från jobbet, båda vab och semester, sen är det bara på skypemöten som jag kan sticka och det är inte varje dag jag har det.

Jag stickar efter ett mönster från Westknit och det heter ”Westfjord Wanderer”. Originalet är stickat i sju färger, men jag använder nio färger för att få till min regnbåge. Jag är ganska vildsint med mina färgblandningar så det ska bli spännande att se hur den färdiga sjalen kommer att se ut. Den lär nog bli färdig lagom till jul, men det hindrar inte mig från att börja funderar på nästa sjal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *