7 juni – Utplantering är påbörjad

Ikväll har jag börjat med utplanteringen av det jag har dragit upp, vissa saker sådde jag i januari. Det är så skönt att äntligen få ut dem. Nu är det bara att hoppas att de kommer att trivas på sina nya platser.

Det jag har sått på friland har också börjat komma upp, men inte allt. Jag är ganska otålig av mig och vill att allt det jag sått ska komma upp direkt. Så där som på tecknad film, man lägger ner ett frö och så vattna och upp kommer en färdig växt.

Imorgon eller på torsdag ska ärtorna få komma ut, men då måste jag klättra lite för att få dit snörena som ärtorna ska få klättra på.

Utöver det så har jag blivit klar med avmaskningen på Aeolian, så nu är det blockningen kvar så kan jag visa upp den i all sin prakt.

En av mina pallkragar, där jag väntar på att dillen ska komma upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *