5 juni – Choklad vid Tysjöarna

Jag har ofta varit tacksam att jag bor så nära Tysjöarna. Tysjöarna är en naturreservat i Östersunds kommun och det är lätt gångat så det är inga problem för Nova att gå där. Det är första gången denna säsongen som vi var där och för Nova blev det en tur med massa saker att återupptäcka. Att gå/springa på spångar är jättekul, särskilt de riktigt långa där man inte kan se slutet vid början. De stora myrstackarna var också spännande men myror, hon har inte bestämt sig än om vad hon tycker om myror.

Idag gick vi till en rastplats och där blev det lite fika. Och till Novas förvåning choklad på en söndag. Nu är planen att nästa tur blir med lunch och en tur till ett av fågeltornen.

Dagens slöjdande har bestått av fortsatt avmaskning av sjalen, jag är fortfarande inte klar. Och att jag funderat vidare på sommarens växtfärgning men det har blivit i mitt huvud och inget mera konkret än det.

Hjortronen blommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *