4 juni – kalas med familjen

Idag har det varit kalas här hemma, denna gången med familjen. Och jag fick en önskepresent, nu ska den bara planeras in, jag ser verkligen fram emot det.

När man har kalas med småbarn börja de tidigt och tar slut tidigt också. Så jag har hunnit sticka en den, och hör och häpna så är jag på avmaskningen nu på min aeoliasjal. Jag har börjat fundera på vilket projekt jag ska ta tag i härnäst, jag tror att jag ska försöka göra klart ett broderat familjeträd till Nova som jag påbörjade strax efter att hon föddes 2017.

Det är tur att jag har en sommar mkal som kommer för jag är väldigt sugen att starta upp något nytt. För att motverka det är det bra att ha i tankarna att på midsommardagen ska jag få det, det ska bli riktigt kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *