6 juni – Sommar och sommardäck

Idag har jag firat min syster som fyller år. Vi var och hälsade på och fick god mat och fika. Nova lekte med sina kusiner och kunde på hemvägen konstatera att deras leksaker var roliga och hennes var ”fula”. Som tur var inte så fula att de inte gick att leka med när vi kom hem.

Men jag har gjort ett stordåd idag. Jag har bytt till sommardäck på cykeln, det har jag tänkt att göra den senaste månaden, och nu hände det. Det är andra gången jag byter däck och framdäcket var inga problem men bakdäcket, ”hur var det man fick av det?”. Tur att Youtube finns så jag fick lite repetition av hur man skulle göra, med lite tur kommer jag ihåg det till i höst.

Något som jag reflekterade över redan i höstas är att all stickning har gjort mig ganska stark i nyporna, för jag behövde bara använda däckjärnen för att få lös första sidan resten och att sätta ditt däcken fixade jag med handkraft. Det kändes bra för när jag ska använda däckjärnen är jag livrädd att göra punka på innerslangen.

Annars har jag fortsatt med avmaskningen som ”aldrig tar slut”. Och jag hade med mig ett wip till min syster, men jag hittade ett annat wip som jag också skulle vilja ta tag i, frågan är bara var härva nummer två kan ha gömt sig någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *