Jaha, då har jag fyllt 40 år!

Det känns lite konstigt att jag har fyllt 40 år, hur gick det till?! Eller jag vet hur det gick till, men det känns liksom konstigt.

Ibland blir det väldigt tydligt som böcker jag köpte när de kom ut och nu är eftersökta, jag har också massor av böcker som inte är det.
Eller att det i höst är 20 år sedan jag började på Sätergläntan. Att jag har börjat använda uttryck så som, ”förut fanns ett företag som tillverkade det, men inte nu längre”, eller ”det kunde man köpa där, men det vara länge sedan”.

Nu är det bara att sikta framåt, undra vad de närmsta tio åren kommer att innehålla? Frågan är vad vill jag att de ska innehålla. Jag läste någonstans att man oftast överskattar vad man ska hinna på ett år och underskattar vad kan hinner på tio år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *