3 juni – Cykeltur till sjön

Idag har det inte blivit mycket hantverkat, jag har stickat lite på Aeolian, men inget mera. Men om det är en bra eller dålig dag hänger inte på det, som tur är.

Jag har däremot ägnat mig åt att lära Nova att cykla, än så länge får jag absolut inte släppa cykeln enligt Nova, men kanske imorgon eller någon annan dag. Idag cyklade vi ner till sjön. Det var otroligt blåsigt, Nova fick testa på att kasta saker i blåsten att det är viktigt att kasta i medvind och inte i motvind. Vi ägnade tid åt att se vad som flyter och just idag var det maskrosor och tallkottar.

Jag har också fortsatt mitt 40-års firande och det är alltid kul att ha besök och fira lite extra. Det blir firande imorgon också, varför sluta liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *