1 juni – Nerklippning av första biten

Ikväll har jag klippt ner den första biten av väven jag väver. Här skulle jag ha kunnat vävt en extra bit och limmat för att på så sätt slippa göra om framknytningen. Men jag kände att jag ville klippa ur väven så jag kan leverera, om jag skulle ha limmat hade jag fått vänta tills imorgon.

Förr i tiden pratade man i vissa ställen av Sverige om ”kuponger”, det var en bit väv som räckte till exempel till ett livstycke. Jag vet dock inte om det skulle kunna gälla min bit då det är en mycket större bit än till ett livstycke, tröja eller liknande lite mindre plagg.

Idag är också min sista dag som 30-åring. Det känns lite konstigt, jag hade ingen ålderskris när jag fyllde 30 så jag kanske borde ha en nu. Ska fundera lite på det? Men jag tror jag ska försöka hoppa över det även denna gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *