31 maj – Vattensäker anteckningsbok

Idag var jag förbi en bokhandel och kom på att jag behöver faktiskt köpa några saker inför sommarens växtfärgning, bland annat hängetiketter så jag kan märka provhärvorna innan montering.

Och jag kom på att det skulle vara bra med en lite anteckningsbok, och vad hittar jag då om inte en Leuchtturm1917 som är vattensäker, perfekt för växtfärgning. Den blir perfekt för att skriva in recept och idéer och jag tänker att den kommer att få bo i lådan med växtfärgningsgrejer.

Ikväll såg jag om en dokumentär om Ann-Sofie Back, ”Never Back down” från 2013. Jag gillar verkligen att se människor göra det de är bra på. Sen gillar jag hur Ann-Sofie tar sig an designprocessen det finns inte romantiskt skimmer runt det hos henne, hon bara är i allt det som hon beskriver som jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *