30 maj – Min nya projektförvaring

Jag har inte visat min morsdagspresent, jag hade önskat mig en förvaring/väska från muud. Jag hade önskat mig några olika så det var en överraskning att se vilken det var i lådan, eller om jag skulle få något helt annat jag hade även andra saker på min önskelista.

I paketet låg en projektförvaring från Muud ”Evita XL”, så praktisk och snygg. Det som gör den så praktisk är att man kan öppna upp den och att det finns en massa invända fack för olika redskap.

Den stora frågan är vilket projekt som kommer att få flytta in först, det lutar åt att det blir Aeolian, sjalen jag stickar på nu. Sen blir det nog sommarens mysteriestickning. Och inte att glömma så ska jag flytta in den redskap som kommer att få bo i den.

Idag kom jag mig i väg på en långpromenad som jag har längtat efter så länge. Det var så skönt att få sträcka ut stegen och inte ha en tid att passa bara gå. Jag ska försöka komma ihåg denna känslan så att jag kan göra det till en vana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *