23 och 24 maj – Vab, vab och pikmin

Jag vabbar vidare och Nova har återupptäckt Pikmin 3, i höstas var det det enda hon ville spela och nu är det tillbaka. Som förälder kan man bli lite less samtidigt är det härligt att vi spelar tillsammans, det är ett lagarbete, vissa uppdrag går inte att göra om vi inte att vi hjälps åt.

Lite stickning har det blivit och nu är koftan redo för blockning och sedan är det dags att klippa upp fram. Jag provade den idag för första gången och den passar, det var så skönt att få det bekräftat. Jag har hållit den emot mig och känt att den kommer att passa, men jag har inte velat prova förrän den var lite mera klar.

När Nova har somnat då sitter jag i vävstolen. Just nu har jag ett gäng fina palettblad i fönstret i vävrummet som bara väntar på att få komma ut, jag kan föreställa mig hur fint det kommer att bli i den stora krukan där de kommer att få bo i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *