Sommar 2020

Tänk att sommaren kan gå så fort, nu kan man känna hösten i vindarna som blåser.

Livet som det är

Sommaren började med en värmebölja, tänk vilken midsommar! Vi var på landet och dörren stod öppen från det vi gick upp tills vi gick och la oss. Nova sprang ut och in som hon kände för det, och älskade det.

Jag jobbade min sista dag innan semestern den 1 juli, och när det var dags för semester försvann också sommarvärmen. Det kändes lite konstigt att i mitten av juli klä på Nova skalbyxor, vindfleece och självklart gummistövlar, detta för att gå ut och leka när termometern visade ensiffriga gradtal.

Slöjdandet

När det kommer till slöjdande har jag stickat och vävt den här sommaren.

Jag har vävt en ringsjal, ”Sommarens första ros” och påbörjat vävningen av sjalfiltar.

Stickat har det blivit mycket. En mössa, Kronärtskockemössan är det som har blivit klar. fler projekt har blivit startade.
Ett par strumpor, ett par från tävlingen Sockmadness, som jag insåg när jag stickat nästan en hel socka den kommer att passa Nova om några år, men aldrig mig.
Jag har också lagt upp två par vantar, ett par som ska bli en julklapp så det är hemligt och ett annat par som jag stickat på under förskoleinskolningen och kan sticka på under luncher och bussresor, dom kräver inte alla koncentration jag kan uppbringa.

Semesterveckorna gick fort, men samtidigt skönt att komma in i vardagsrutinen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *