24 juni – hur kan en virknål bara försvinna?

Idag har jag tappat bort en virknål, den är spårlöst borta. Det känns som att jag har letat överallt, men jag vet att det inte stämmer för då hade jag hittat den. Det kan vara så att jag har haft hjälp av ett barn, mitt eget eller ett syskonbarn. Det ska bli spännande att se var den dyker upp sen, det blir säkert en aha upplevelse.

Jag och Nova har påbörjat en ny bok idag och jag har börjat fundera på enklaste sättet att göra en egen. Det skulle vara kul att göra en egen istället för en färdig från nätet. Så det har jag experimenterat med lite idag. Sen jag har funderat på vilket sätt som är lättast att göra det på. Canva är inte det bäst sättet, tur att jag har Photoshop.

Virknålen har jag löst genom att plocka fram en annan jag hade.

Myntan i tet odlar jag själv och det blir mycket mynta nu för att den inte ska ta över hela krukan med örter som jag har på framsidan. Tur att det är gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *