18 juni – sommarens första utebad

Igår kväll kom en önskan från Nova, ”gå ner till sjön och bad”, och det blev bad idag. Det var så mycket pollen i vattnet så det var gult. Det var inte särskilt varmt, men det hade jag inte räknat med det är bara mitten av juni. Men det var så härligt och Nova tyckte att det var så kul.

Men det känns ändå lite overkligt att bada i juni, som vuxen. När jag var barn så badade jag och min syster tillsammans med isflaken vid islossningen. Idag blev man dock uppvärmd av solen när man gått upp ur vattnet, så var det inte när man simmade med isflaken.

Annars har jag spenderat en del av dagen på gräsmattan och virkat. Jag har också spenderat ett gäng timmar med att packa ihop mammas lägenhet som ska säljas. Det är mycket nostalgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *