17 juni – utomhus virkning

Vädret fortsätter att vara sommarväder, men jag ska vara ärligt med att jag hade önskat lite regn just nu. Jag har suttit ute på gräsmattan och virkat ett tag idag. Vår nya strandmatta har haft utomhuspremiär idag, det är Nova som har valt den.

Jag har kommit på något angående mitt virkningsprojekt. Jag tittade på påsen med garn som ska bli alla blommorna och insåg att anledningen till att jag inte virkar blommor just nu är att det är svårt att välja bland alla färger. Alla blad ska ha samma färg så det är bara att virka på. Så jag har kommit på att jag ska jobba lite liknande med blommorna. Jag ska räkna ut hur många färger jag har och sedan hur många mittenprickar som jag ska virka av varje färg och så fortsätter jag så. Då kommer jag att få blommor i massa olika färger och det blir på ett sätt som funkar bra för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *