4 juni – LEGO lek

Nova älskar LEGO både att bygga och att leka, kanske framför allt att leka. För ett tag sedan byggde vi ”Among Us” gubbar. Hon har sett dem dansa på YouTube och i några andra filmer där, så vi leker med dem ganska ofta. Det är ganska svårt för mamman som inte alltid hänger med i alla svängar som leken tar.

Förutom LEGO lek har jag införskaffat växtstöd idag. Det innebär att jag vet vad jag kommer att ägna 6 juni och helgen efter till att göra. Det är många små plantor som skulle behöva komma ner i jorden, bland annat ärtorna.

Jag har rensat en pallkrage idag och med spade och grep gick det jättebra med axeln. Nu har jag bara några kvar innan alla är i ordning. Om ett tag kan vi förhoppningsvis börja äta av det jag odlar. Jag ser särskilt fram emot mangolden, jag har dragit upp både röd och gul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *