3 juni – det gror i alla krukor

Jag funderar över mina planteringar, de är av olika storlekar, några små andra större. De på bilden är några av de små. De ska få nya krukor imorgon, tror jag. Eller så kommer jag att plantera dem i den stora krukan där de kommer att få växa resten av sommaren.

I år har jag sått många olika eterneller, jag hoppas att jag kommer att få ett gäng fina som jag kan torka och spara. Ifjol hann de inte blomma, det gjorde dock blåklinten och jag plockade en liten bukett och torkade. Det är en liten bukett men jag blir så glad när jag ser den.

Det jag skulle vilja är att testa att väva med blommorna på något sätt. Jag har lite tid att fundera på hur och vad som skulle vara bästa sättet. Jag har redan nu en tanke men jag behöver nog testa lite först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *