2 juni – grattis Hanna 41 år!

Idag var det dags igen, jag fyllde år, och idag blev jag 41 år. Det har varit en lugn dag med lite fix. Nova och jag var på kyrkogården och planterar en krukros på varje grav. Det är kul att se att på två av gravarna så har fjolårets rosor klarat vintern. Små små blad har kommit på nya stjälkar. De rosorna får vara kvar och jag sätter de nya där de får plats, lite på snedden kan man säga.

Församlingen har gjort ett jättejobb på kyrkogården. De har bytt ut häckar, träd och grus på den delen som vi har en av gravarna, den grav där pappa bland annat vilar och där mamma kommer att urnsättas i sommar. Det kommer att bli jättefint om något år då allt är lite mera uppväxt.

Efter den turen så åt jag och Nova födelsedagsfika, det blev en chokladboll och körsbär. Det kändes lite lyxigt att köpa körsbär och det var så gott tillsammans med chokladen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *