1 juni – nya färger

Jag har virkat vidare på mina blommor och började känna att färgerna jag hade var rätt tråkiga. Det finns bara en lösning på det problemet, köpa mera garn. Så jag har beställt åtta nya blomfärger, den gröna på bilden är till bladen.

Som ni ser på bilden så har jag inte börjat virka med dem ännu. Men det räcker att jag tittar på garnerna för att bli inspirerad till att virka flera blommor. Jag tror att det kommer att bli många supersnygga blommor med alla färger som jag har nu. Det ska också bli spännande att se om det räcker med garn nu eller om jag behöver köpa mera? Det är verkligen supersvårt att veta.

Från garn till mat. Idag har jag gjort hummus för första gången. Jag brukar köpa färdig men så kände jag hur svårt kan det vara, och det var superlätt. Det finns stor risk att det kommer bli mycket hummus i sommar till det mesta. Och nu har jag en burk tahini och den kommer att räcka till många liter hummus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *