16 maj – det ser ut som ett blad

Ikväll har jag virkat ihop nästan ett helt blad, det var inte så svårt som jag trodde. Det blir nog så att jag kommer att virka ihop bladen eftersom jag virkar prickarna. Jag tror att det är det som kommer att hålla uppe motivationen.

Annars har jag ägnat dagen åt att prata och fundera. Som jag har skrivit om tidigare så har mina föräldrars bortgång gjort att jag känner att jag behöver rita om en del av min karta. Det innebär för mig att jag funderar mycket på hur jag vill leva resten av mitt liv. Många funderingar om vad som är ett bra liv för mig? Vad ger energi och vad som tar energi. Idag har jag haft samtal som är ett led i detta och nu har jag nya tankar och nya idéer. Det som är viktigast för mig är att ha tid och energi till det som jag tycker är viktigt.

Det är bra att kunna ta till både löpning och hantverk när det behöver bli reda i tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *