13 maj – en fri blomma

Jag fortsätter att virka blommor, det är ganska många som ska virkas. Idag när jag satt i soffan och virkade kom Nova och ville ha en, med ett streck och blad. Det som slog mig när jag satt där är att jag hade aldrig fixat det genom att sticka, men med virkning går det. Blomman är en variant av dem som jag virkar till filten. Stjälken och bladen har jag frivikat, det var kul. Jag försökte få till en bra bladform, jag tycker att blad två blev bättre än det första jag gjorde.

Idag har jag också skapat en plan för min virkning. Jag har kommit på att jag ska virka bladen på jobbet. Varje blad består av sju prickar och det är dem som jag tänker virka på jobbet. De är små och jag kan utan problem lära mig mönstret utantill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *