1 maj – nu blommar det

Idag har varit en lugn dag, det har varit så skönt. Jag och Nova åkte till Fröja Oas i Ås och köpte vårblommor. Nova fick välja, det blev en nejlika, en tusensköna, och åtta penséer. Att vi skulle köpa penséer valde jag men det var Nova som valde vilka vi skulle köpa. Jag köpte också sättpotatis.

Så vi har planterat och det som slog mig när vi gjorde det var att det blev så härligt färggrant. Hade det varit jag som hade valt hade det varit en och samma färg på blommorna, nu är det mer av en regnbåge där ute. Och vi är inte klara ännu för vi köpte inte blommor till alla krukorna, jag ville ha möjlighet att känna efter. Så nån gång i veckan blir det nog blomköp, eller så blir det veckan efter. För att köpa mig lite tid har jag rensat upp i de övriga krukorna så de är i alla fall inte fulla av vissna blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *