5 april – på med löparskorna igen

Influensan har satt käppar i hjulet när det kommer till min löpträning, men idag snörade jag på mig löparskorna igen. Det var härligt, det var dock fartintervaller som stod på schemat och då är jag alltid lite frustrerad om jag ska vara ärlig. Att jag också flera gånger sprang i isvatten och blev helt dyngsur om fötterna var sisådär, sen är det fascinerande att eftersom jag springer i ullsockar är jag bara kall en liten stund sen är jag varm, men blöt.

Jag har fått in en sån skön rutin att när jag kommer hem från att ha löptränat så gör jag ”yoga för löpare” som är ett pass på Mymowo på 24 minuter. Det är skönt att riktigt skönt att stretcha fötter och ben.

Kvällen avslutades med påskhandling så nu ska väll två familjer hålla sig mätta över helgen. Sen kan man fundera på varför man väljer att handla på onsdag kväll. Nästa år ska jag påskhandla två veckor innan en tisdagsmorgon vid klockan 7, då kanske det är lite lugnare än det var ikväll.

Jag förstår om man inte har något annat alternativ än att handla när alla andra handlar, om det gäller dig så önskar jag dig så mycket frid jag bara kan och du ska kunna flyta genom butiken utan några större svårigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *