4 april – dagsmejan droppar

Idag var vi ute en stund jag och Nova. Det var härligt med solen som sken och droppet från taket. Jag ser verkligen fram emot att det ska bli vår. Jag ser fram emot att det ska bli så varm att jag kan sitta ute och dricka en kopp te eller kaffe, kanske blir det redan nu i påsk?!

Jag fixade också lite påskris. När jag klev ut i snöplogkanten hade jag helt plötsligt snö upp till midjan. Det har också blivit tradition att hämta påskris genom att vadda genom ohemult mycket snö, jag var helt svettig när jag var klar. Jag kommer att ”kräva” att alla som ser påskriset i påsk kommer att tänka på det när de ser det.

(Att ta ris, i någon form, ingår inte Allemansrätten utan du behöver ha markägarens tillstånd).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *