Mars 2023

Jag har faktiskt svårt att komma ihåg hur mars började. Jag kommer däremot ihåg att jag fick lov att inse att min axel inte skulle bli bättre av sig själv en bit in i mars. En del av det är att jag har en paus i stickningen. Och att månaden slutade med förmodad influensa.

Vardag

Från första mars jobbar jag 87,5% och är föräldraledig 12,5% och är något som både jag och Nova mår bra av. Jag mår också bra av att ha kommit igång med min träning igen efter att ha haft uppehåll mer eller mindre sedan årsskiftet. Jag håller tummarna att jag snart kan vara igång igen och att den här troliga influensan kommer att ge med sig snart.

Jag har kämpat med min axel och varit hos både naprapat och sjukgymnast, så jag hoppas att det ska ge resultat.

Men det har varit mycket vardag också med förskola och jobb, fixa och dona.

Hantverk

Jag har fått en utmärkelse i mars från Heimbygda, för utveckling och tolkning av det textila kulturarvet i Jämtland och Härjedalen. Det var verkligen superkul att bli uppmärksammad och få ta emot den utmärkelsen.

Mars är månaden då jag monterade min e-spinner och började att spinna lite. I början av månaden så stickade jag som vanligt. Sen har jag fått anpassa mitt hantverkande. Det har gjort att jag har blivit klar med en papperskrona som ska hänga i Novas rum, och börjat brodera igen. Vävt har jag också gjort.

Dagbloggen i mars

Länkar:

(Länkarna var korrekta vid publiceringen 2023-03-31).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *