12 mars – en legobuss kommer lastad

Ikväll satt jag och Mattias och byggde lego, vi har som mål att ha en lego”stad” här hemma. Just nu gillar Nova att leka med det färdigbyggda legot och är inte så intresserad av att bygga. Jag och Mattias tycker dock att det är roligt att bygga, särskilt Mattias. Ikväll har jag byggt en buss, flakbil och en bajamaja.

Bussen var mitt stora bygge och det var riktigt roligt att bygga. Jag blir dock fascinerad av mängden ”specialbitar”, särskilt som jag jämför med legot från min barndom så hade få specialbitar, nu är det de vanliga legobitarna som är ovanliga byggena. Sen blir jag också imponerad över dem som har skapat dessa byggen och räknat ut för det är så många små finurliga detaljer. Men jag kan också fundera över lekbarheten hos vissa saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *