9 mars – äntligen vårvinter

Det finns en underbar årstid som man får uppleva om man bor i nedre Norrlands inland och fjällnära trakter och det är vårvinter. Jag har gått ner i tid på jobbet och torsdag och fredag så har både jag och Nova kortdag på jobb och förskola. Ibland är det också så att jag har friskvård torsdag och fredag, och ibland har jag tur med vädret som idag dag. Då passar det bra att gå från jobbet till förskolan, en promenad på drygt 3 kilometer.

Jag får också användning av en av alla mina sjalar, idag ”grönskan” som jag stickade klar för 1,5 år sedan. Den är triangelformad och passar bra att ha som halsduk när det är kallt ute. Sjalen är designad av Stephen West.

Mössan är den jag stickade i höstas som är designad av Kate Davies.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *