1 mars – ny uppgift om årets ord

Idag är det första mars och det har kommit en ny uppgift i den workshop jag går ”One Little Word”. Mitt ord i år är Tillräcklig. I mars är uppgiften att skriva en dikt. Vi har fått ett arbetsmaterial med videos och frågor som vi kan besvara för att få inspiration till vårt skrivande. Det ska bli kul att djupdyka i detta. Om jag blir nöjd så kanske jag delar med mig av min dikt.

Idag är första dagen som jag är föräldraledig, hela 12,5% i veckan. Jag har lagt upp det att jag tar ut det två dagar i veckan så Nova får ganska mycket kortare dagar de dagarna. Nova har verkligen sett fram emot det. Idag gick vi hem från förskolan, det är inte populärt att gå hem det blev roligare när vi kom fram till en bäck med smältvatten. Och ingen stress så Nova kunde leka där länge i vattnet, det var härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *