15 februari – vårlängtan

Vi har haft plusgrader nu i några dagar och jag längtar efter våren. En del av mig vill att våren ska komma nu men jag vet också att det inte är bra, i alla fall om man tänker på våra glaciärer.

Idag när jag gick från jobbet vid 16.30 var det ljus ute och det var helt underbart. Jag ser fram emot våren så mycket, i år ska bli året då jag tar med mig frukosten ut och äter den på altanen på framsidan i morgonsolen.

Jag är just nu i en period då min inspiration kommer väldigt oregelbundet. Ena dagen finns det inte inspiration till att göra något och nästa dag så bara sprutar inspirationen ur öronen på mig. Det är det tur att jag har en massa slätstickning att sticka och en massa ränder att väva. Och när inspirationen finns beställer jag garn till nästa stickprojekt. (Jag måste verkligen ordna en bra förvaring för mina garner som har ett bestämt projekt.)

Blåsippan på bilden är från förra året då jag och Nova hittade blåsippor på Jamtli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *