8 februari – vävspolar på vänt

Alla har olika sätt att ha vävspolar nära till hands när de väver, jag trycker fast mina under dyna till vävpallen. Jag har skrivit om min vävpall tidigare, jag har en Pisa pall som fyller 20 år i vår. Det vet jag av två anledningar, ett är att jag köpte den i en större sambeställning när jag slutade Sätergläntan. Den andra anledningen är att pappa har skrivit Hanna 2003 med glödpenna. Min pappa var superduktig på kalligrafi och det syns även på min vävpall.

Nu hade jag inte tänkt att skriva om min vävpall utan att jag äntligen har lärt mig randningen jag väver just nu utantill. Det tar lite olika lång tid beroende på hur många ränder och färger det är. Nu sitter i alla fall denna och det gör att det går mycket snabbare att väva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *