1 februari – grattis Nova 6 år

Idag är är ingen vanlig dag, nej det är Novas födelsedag, Hurra Hurra!!!

Som Nova har längtat efter denna dagen. Inte riktigt på samma sätt som inför sin fem årsdag, den började hon prata om på våren så det var lång väntan på att få fylla fem år. Men att fylla sex år är något stort, det märks om inte annat på hur det pratas på förskolan. När man är sex år så ska man snart börja i skolan, och sluta på förskolan, vilket är lite vemodigt.

Att bli nostalgisk det bara sker för mig och jag tittade igenom bilderna från när Nova fyllde ett år och hittade en fin bild på Nova och momma. Detta är första födelsedagen utan både momma och moffa, och det känns konstigt. Saknade är stor idag, men glädjen är större denna dagen och det är helt tackvare Nova och den glädje som hon sprider.

(Jag tänkte göra UnderbaraClaras fotoutmaning #Fångafebruari så jag kommer lägga in dagens bild beskuren till liggande här i dagbloggen.)

  1. Mössa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *