30 januari – snor och mamelucker

Snor och mamelucker är nog en bra sammanfattning av min dag. Jag har tillbringat stora delar av min dag i soffan och jag har orkat sticka, det är ett gott tecken på att jag håller på att bli frisk. Jag har inte kommit så långt ännu på ”Majas mamelucker 2.0” jag har stickat ungefär hälften av midjeresåren, den ska bli 20 cm lång. Det är en väldigt lugn och skön stickning.

Jag har också tvättat min yogamatta i duschen, det var nödvändigt då Nova råkade hälla ut ganska mycket puder på den igår. Hon är inne i en period just nu då hon tycker det är kul med smink så hon har fått leka med mitt, inte allt men några väl valda saker. Hon målar sig till ett konstverk, hon har ett särskilt fokus på benen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *