7 januari – bärbara stickningar

Idag var jag och Nova och lekte hos hennes kusiner. Det är kul att sitta och sticka på golvet, man stickar en bit, sen leker man en stund och så är man ett stopp för bilar så de inte ska åka för långt.

Just nu känns det som att jag behöver sticka typ hela tiden så tog jag med mig en stickning. Frågan blev bara vilken stickning? Det finns ju mer eller mindre bärbara såna. Min No Limits Sweater är inte en bärbar stickning, det är inte min adventskalenderstickning heller. De är inte bärbara eftersom jag behöver ha med mig så många olika nystan. Så det fick bli Westknits mkal från 2022.

Jag har inte stickat på den sen i november, tur att jag noga hade märkt ut vart jag var och det tänker jag fortsätta med då det kommer troligtvis att bli en stickning som jag stickar på i perioder. Det var i alla fall kul att sticka några varv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *