26 december – jultradition och vävning

Jag är tillbaka till vävstolen igen, det blev ett uppehåll i och med att mamma gick bort. Nästa år blir min vävpall ”Pisa” 20 år. När jag beställde jag den gick jag på Sätergläntan. Då beställde jag en hylla till vävpallen, den var ett extra tillbehör och det kändes lite lyxigt att beställa den. Jag är så glad att jag gjorde den för att jag försvarar en hel del grejer och småsaker. Just nu har jag också spolar där redo att vävas med.

Mina föräldrar firade sin första jul tillsammans 1972 då tog de också de första bilderna vid julgranen. Det är en tradition som sedan har hållit i sig, det har inte varit lätt varje år men det har blivit en bild. Bilder togs i år också det är en tradition som vi inte vill ska försvinna bara för att mina föräldrar nu är döda.

Jag ser till att kameran är uppställd rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *