30 oktober – Smala ränder och reflexer

Idag har jag satt fast nya reflexer på cykeln. Det känns bra nu när det blir mörkare och mörkare. Jag har också sett till att alla lampor har batterier och lyser. Jag har dubbla lampor, det känns skönt att ha om jag skulle upptäcka sent att batterierna är slut så kan jag plocka fram reserverna.

Jag har också jobbat i vävstolen, vävt lite tagit bort falsksnodd ganska mycket. Jag har också spelat in när jag gör det, jag är dock inte helt nöjd med ljudet. Jag hoppas kunna fixa det så att jag kan lägga ut det på YouTube.

En sak som jag har fixat, som har irriterat mig länge och det är skrivaren. Min dator har inte velat hitta skrivaren så jag har skrivit ut via telefonen, inte helt smidigt. Idag tog jag i alla fall tag i det och nu funkar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *