22 oktober – Frost och dubbat

Det är inte säsongens första frost, det var i september, men det är första frosten som låg kvar ända fram till lunch. Nova samlade löv med frost för att hon skulle ta in dem och tvätta av frosten. Jag samlade på några till bilder på frost, jag kan inte få nog av dem.

Det var skönt att veta att jag har vinterdäck på bilen, och ja vi kör dubbat, det är bäst med tanke på de vägar som vi kör på under vintern med minimalt vinterunderhåll. Jag har dock inte hunnit byta till dubbdäck på cykeln, men det verkar som det ska bli varmare i veckan så jag planerar att det ska bli ett projekt för nästa helg. Dubbade skor har jag, två par, ett par kängor och ett par löparskor. Men de behövde jag inte idag, när jag gav mig i väg på min löptur var kockan 15 och ingen frost fanns kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *