10 oktober – Äntligen start ärm två

Det kändes som jag aldrig skulle bli klar med första ärmen, särskilt eftersom jag repade upp stora delar av den första gången jag stickade.

Men nu är den klar och den blev bra. Längden blev bra och mudden blev bra. Det blev helt enkelt en bra ärm. Nu har jag startat på ärm två, än så länge har jag kommit ungefär två centimeter, men det känns så bra. Det känns som nu är det nerförsbacke, mindre en ärm kvar innan tröjan är klar.

I vanliga fall är det i detta läget som jag börjar planera för nästa projekt, det är som inbyggt. Så är det denna gången också men jag har ett nytt projekt som jag ska lägga upp. Det betyder att jag behöver hindra mig själv från att leta mönster och beställa garn. Det finns så många fina mönster och garner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *