8 oktober – Ett arbetsbord i oordning

Det spelar ingen roll hur stort eller litet mitt arbetsbord är, det är alltid, eller i alla fall nästan alltid totalt kaos på det. Jag vet ganska bra vad som finns där på bordet, men om jag ska vara ärlig så blir jag stressad av att det är så stökigt. Det är stressande med högarna och att jag inte kan arbeta på bordet som jag skulle vilja.

Jag skulle vilja ha ett rent bord nästan hela tiden och att bara det som jag använder just nu är där. Som nu när jag har spolmaskinen på bordet, eftersom jag använder den regelbundet i väven jag väver nu.

Jag har också en del prydnadssaker på bordet. Jag har hittat en hylla som jag tycker är väldigt fin och skulle passa bra på min vägg. Men när jag skulle köpa den så fick jag svaret att det var säljstopp och att jag fick vänta några veckor för att se om den gick att köpa då. Om jag fick upp mina prydnadssaker så skulle jag få mer plats på bordet.

Hur ser ditt arbetsbord ut? Vill du ha ordning och reda, eller kreativt kaos?

Mitt nu städade arbetsbord, med en mocktail och min pågående stickning, bland annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *